Over Vanessa

27 jaar geleden begon zij haar carrière in het kappersvak. In 2002 opende zij samen met haar zus een schoonheidssalon en inmiddels runt Vanessa de schoonheidssalon alweer 10 jaar alleen. Met grote passie voor haar vak ontwikkelde zij zich. Door het volgen van vele opleidingen en scholingen zoals o.a. Bindweefselmassage, Rimpel Reductie Therapie, Acne, Lymfedrainage, Permanente make up, Visagie en Haarstyling en Dermatologie voor de schoonheidsspecialist, groeide haar kennis over de huid.

Vanessa onderscheid zich van andere schoonheidssalons door haar manier van behandelen. De behandelingen worden aangepast op de huidconditie van dat moment. Zij kijkt naar de huid, “leest” de huid om de huid optimaal te herstellen en in een zo goed mogelijke conditie te brengen. De behandeling wordt aangepast op de huidconditie en kan per behandeling verschillen. Iedere behandeling is anders en gepersonaliseerd. Geen standaard schoonheidsspecialist maar Specialist in huidverbetering. Anders dan je gewend bent!

Wanneer je een ingreep overweegt bij een plastisch chirurg of een cosmetische injectable wilt, kom dan zeker eerst bij Vanessa langs om huidverbetering te bespreken. Er is zoveel mogelijk! Je bezoek aan de plastisch chirurg wordt voorlopig uitgesteld of dient als kers op de taart. Onthoud dat je huid zelf niet verbeterd van een operatie.

Zo mooi wanneer je iemand zichzelf weer mooi kunt laten voelen. Zelfbewust en vol zelfvertrouwen, trots op jezelf en gelukkig met jezelf kunt laten zijn. Door een moment aandacht voor jou als persoon en jouw huid. Je weer laten zien en ervaren hoe mooi je bent. Je sterke punten naar voren laten komen o.a. door je huid in goede conditie te brengen, je wenkbrauwen weer in hun kracht te zetten, je ogen weer fris te laten stralen. Dat is mijn passie. Daar wordt ik blij van!

Ervaringen


Zeer tevreden met resultaat van PMU wenkbrauwen. Best een stap maar goede informatie en begeleiding. Vanessa nam alle tijd om kleur en vorm te bepalen. Blij mee.

- Corine Buijs -

Uitstekende gezichtsbehandeling gehad van Vanessa. Wat een verwennerij!

- Margreet Broersen -

Een hele goede behandeling gehad. Goede sfeer en weten waar zij mee bezig zijn. Een aanrader!

- Suzan Bakker -

Vanessa Warmerdam en haar team maken van uw behandeling een aangenaam moment. Persoonlijke aandacht en advies daar draait het om.

- Nathalie Raadgers -

Klant van nul tot nu, en zeker voor de toekomst. Top salon, klant vriendelijk!

- Quinsten Francine de Moes -