Beauty skin treatments

Behandelingen

Behandelingen zijn de basis van de beauty methode van Maria Galland. Onder vakkundige handen wordt de vitaliteit van de cellen gestimuleerd en de energie van de huid weer in balans gebracht. De schoonheid van je huid wordt onthult door al in de eerste behandeling te zorgen voor onmiddellijke en zichtbare resultaten.

Professionele producten – indrukwekkende resultaten
Hoogwaardige, geselecteerde werkstoffen in ons assortiment van professionele producten zorgen voor maximale, direct zichtbare effecten. Naast de professionele producten voor de behandelingen, staat ook een assortiment voor thuisgebruik ter beschikking.

vanessa-warmerdam-soin-thalasso@2x

Soin Thalasso

Verfrist, activeert en zorgt voor een intense toevoer van sterk geconcentreerd vocht.

Dit verfrissend en revitaliserend algenmasker hydrateert de huid op een intense manier. Vochtarme huid die bijzonder ongemakkelijk aanvoelt en snakt naar vocht, zal veel hulp hebben van deze langdurige toevoer van sterk geconcentreerd vocht. Deze behandeling is niet alleen verfrissend, maar geeft de huid ook een energieboost. Geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor huidtypes die trekkerig aanvoelen en een vochtgebrek hebben.

huidverzorging-1

Méthode Mosaïque Modelante

Ervaar one vernieuwde iconische behandeling bestaande uit 90 minuten pure verwennerij, 100% manuele technieken en 90% jonger uitziende huid.

Deze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt de huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van het exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar deze iconische anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet – de ultieme behandeling voor jouw welzijn.

Nieuw! Liftexpert
Prachtige liftende behandeling met bindweefselmassage vanaf 17 september.

Maria_Galland_LIFT-EXPERT_MASSAG